« Terug naar het nieuws

Zilver + brons tijdens ISF Aken

19 oktober 2015

Afgelopen weekend was in Aken het International Swim Festival. Voor mij een tussenmoment om te kijken hoe we de volgende trainingsperiode in gaan vullen. 

Op zaterdag zwom ik de finale van de 200m schoolslag, waarop ik als 7e geplaatst stond. Met een goede race en bijna een PR wist ik uiteindelijk de 3e tijd neer te zetten. Een mooi begin van het weekend. 

Na mij eerder op de dag gekwalificeerd te hebben voor de finale op de 50m schoolslag mocht ik 's avonds gaan strijden om de medailles. Met een goede tijd van 27.5 wist ik als 2e aan te tikken en dat betekende dus mijn tweede medaille van die dag! 

Op zondag moest ik de 100m schoolslag. Ik kwalificeerde mij als 4e voor de finale en wist in die finale als tweede aan te tikken. Helaas maakte ik een fout bij de start en werd ik gediskwalificeerd en ging de medaille helaas aan mijn neus voorbij. 

Ondanks de teleurstelling van de diskwalificatie kan ik toch terug kijken op een heel goed weekend. Tot 2x toe kwam ik dicht bij mijn PR en dat is heel goed voor deze periode van het seizoen. Nu komt er weer een groot trainingsblok aan waarin ik ga investeren voor de Swim Cup in december! 

Get involved!

Share & reageer

Beeldmateriaal

aachen

Overig nieuws

Buro 3