« Terug naar het nieuws

MTH trotse partner van Bram Dekker

12 maart 2015

MTH accountants & adviseurs is sinds vandaag de trotse partner van zwemmer Bram Dekker. Bram heeft een duidelijke missie: de Olympische Spelen in Rio. Op de 100 meter schoolslag hoopt Bram in 2016 op het blok te staan in Brazilië om Nederland te vertegenwoordigen. Alles wat Bram doet is daarop gericht. In 2014 werd Bram op deze afstand Nederlands kampioen. Bij de EK in Berlijn won hij samen met Bastiaan Leijssen, Inge Dekker en Femke Heemskerk zilver op de 4x100 meter estafette wisselslag mix.


Om de focus op de sport te kunnen houden is ondersteuning nodig. Met de sponsoring door MTH kan Bram zich volledig ontzorgd richten op wat hij het liefste wil: resultaten halen. Voor MTH ligt de ondersteuning in het verlengde van de eigen missie. Olaf ten Hoopen, voorzitter van het dagelijks bestuur van MTH, legt uit: “Wij willen de beste onafhankelijke partner zijn van ondernemers en bestuurders. Dat is een dienende rol. Veelal achter de schermen. Zodat onze klanten kunnen presteren. Die ondersteuning bieden we ook aan Bram’’.


Als onderdeel van de sponsoring krijgt Bram tot en met 2016 een prachtige Fiat 500 ter beschikking gesteld, die veel weg heeft van een rijdend zwembad. De auto is volledig bestickerd met afbeeldingen van een zwemmende Bram en heel veel water. Daar kun je niet anoniem in rondrijden.


De dagelijkse trainingen doet Bram met het Nederlands team in het beroemde Pieter van den Hoogenband zwembad. Een inspirerende omgeving waar alles gericht is op presteren. Ten Hoopen: “Het is natuurlijk prachtig om steun te bieden aan een topsporter op weg naar Rio. Bram is misschien nog niet zo bekend bij het grote publiek. Daarom kunnen onze klanten en relaties Brams weg naar Rio op onze website volgen (www.mth.nl). Door blogs en filmpjes van Bram via de sociale media willen we de komende twee jaar laten zien hoe (zwaar) de route van een topsporter is die streeft naar succes op het hoogste podium. Een route langs pieken en dalen, waarvan de afloop onvoorspelbaar is. Dat is voor iedere ondernemer herkenbaar en inspirerend’’.

Get involved!

Share & reageer

Beeldmateriaal

foto-fiat-mth

Overig nieuws

Buro 3