« Terug naar het nieuws

Column & commercial MTH "Een goed gevoel!"

09 april 2015

Heel hard zwemmen en een wedstrijd winnen, dat geeft mij een goed gevoel! Wat geeft jou een goed gevoel?

Om mijn doelen te bereiken zijn een aantal dingen heel belangrijk. Ik moet goed trainen en op de juiste manier leven, maar vertrouwen en geloven in eigen kunnen is nog belangrijker. ‘Het gevoel’ voor een groot toernooi moet goed zijn, want dan is de kans op een succesvolle wedstrijd nog groter. Dingen die mij een goed gevoel geven zijn trainingen waarin het erg lekker gaat en wakker worden met heel veel zin om te zwemmen, wat eigenlijk elke dag is. Maar ook complimenten van mijn trainer, vertrouwen van de sponsor of een goede tijd in de wedstrijd geven mij een goed gevoel.

Ook ben ik erachter gekomen dat ervoor zorgen dat iemand anders een goed gevoel krijgt, mij weer een goed gevoel geeft. Dus met een glimlach in het zwembad komen, iemand zomaar een compliment geven of gewoon met een positieve uitstraling bij anderen zijn, geeft mensen om me heen een goed gevoel en mij dus ook.

Deze dingen zijn natuurlijk allemaal te herleiden naar je eigen leven. Wat is er bij jou voor nodig om elke dag een goed gevoel te hebben? Zorg jij er wel eens voor dat mensen om je heen een goed gevoel krijgen? Hoe voel jij je daarbij? Waarschijnlijk vind jij het ook fijn als anderen zich goed voelen. Denk vanaf nu dus niet alleen aan jezelf, maar wees ook positief voor anderen, want dat voelt goed!

Share & reageer

Beeldmateriaal

embleem-002

Overig nieuws

Buro 3