DEZE 17 HELDEN GINGEN JE VOOR

Met trots laat ik hier mijn sponsoren en leden van het Team van Bram zien. Met hun steun is het voor mij mogelijk om mijn weg naar Rio te bewandelen. Tijdens afgelopen EK haalde ik de halve finale. Dat toernooi smaakt absoluut naar meer en daarom wil ik er alles aan doen om op de Olympische Spelen van Rio hetgene te doen wat ik het allerleukste vind, heel hard zwemmen!

Wilt u mij ook steunen op mijn weg naar Rio? Sluit u dan aan bij het Team van Bram. Hiermee wordt u op de hoogte gehouden van mijn carrière als topsporter en kunt u bovendien kiezen uit een aantal leuke tegenprestaties. Daarnaast wordt u hopelijk geïnspireerd om het maximale uit uzelf te halen en net als mij voor goud te gaan!

Word lid van het Team van Bram Bekijk de tegenprestaties

SNURK beddengoed

1-11-2014

Tegenwoordig ligt Bram Dekker dag én nacht in het zwembad, want SNURK beddengoed sponsorde de zilveren EK medaille winnaar met een set van hun ‚Pool' beddengoed.

Dat is een dekbedovertrek van hoge kwaliteit katoen met daarop een levensechte fotoprint van een Olympisch wedstrijdzwembad. 

SNURK hoopt op deze manier Bram te helpen bij het realiseren van zijn droom om goud te winnen tijdens de Olympische Spelen 2016. 

Bram deelde op sociale media een foto van zichzelf onder het Pool beddengoed en deze ging viral. Likes en leuke reacties van zwemmers over de hele wereld stroomden binnen.  

Ook de KNZB ism MisterDesign haakte er op in en organiseerde een speciale actie rondom het Pool beddengoed van SNURK.

Allemaal hartstikke leuk natuurlijk, maar voor SNURK is de sponsoractie natuurlijk pas echt geslaagd als Bram in 2016 goud behaalt. 

Dus Bram, duik er maar weer vroeg in vanavond. En morgenvroeg.

Ires Libert

13-04-2014

Bram, je bent een voorbeeld voor velen. Met de gedrevenheid waarmee jij jouw passie waarmaakt is uniek. Vertrouw op het proces, dat uiteindelijk het gewenste resultaat op zal leveren. Je bent een topper!

Vrolijke groet,
Ires.
www.deontdekkingsplaats.nl

Jolanda en René Dekker

14-2-2014

Beste Bram,

Van kleins af aan heb jij maar één passie en dat is het behalen van de Olympische Spelen. Jaren hebben wij dat bij ons thuis ervaren. Maar ook sinds je niet meer thuis woont is die passie alleen maar groter geworden. Zeker nu met Doret aan je zijde zijn jullie een gouden koppel. Weet dat de deur bij ons altijd voor jullie open staat en we je zullen steunen waar we maar kunnen. Blijf geloven in jezelf dan doen wij dat ook. Dikke kus Pappa en Mamma

Hans en Marieke Nijhof

19-02-2014

Bram,
Heel veel succes op je weg naar olympische spelen!

De buurtjes van je schoonouders.

Chris Libert

14-02-2014

Op naar Rio, aan je inzet zal het niet liggen. Heel veel succes met je voorbereiding, ik blijf je op de voet volgen. Heel veel succes!!!

J.L. Dekker

01-02-2014

Hallo Bram,
Ik, Opa Jan, wil je graag steunen om je doel naar RIO te realiseren.
Groetjes, Opa Jan.

Maria en Peter Peters

16-01-2014

Hoi Bram, SLA je slag, door er op het juiste moment er tegenaan te PEREN.
De GROEnTEN van Peter en Maria Peters.

(Always look on the (b)right side of life)

Corine Libert

09-01-2014

Sinds 2 jaar de maatjes van BRAMVOORGOUD ,een gouden greep! Ik heb ongelooflijk veel respect gekregen voor Bram, zijn sport, én vooral zijn levensstijl. Mooi dat datgene juist ook een groot onderdeel van mijn leven is geworden. Zwemmen tot aan de OS in RIO 2016 is zijn doel, Bram zwemt daar rechtop af, daar geloof ik in! Naar voren, naar voren, BAM!

Peter Leenen

24-12-2013

Hey Bram. Goed gedaan op het EK, op naar de Olympische Spelen in het mooie Rio!

Kay Liedekerken

19-06-2014

Ga ervoor Bram, je bent al ontzettend goed bezig en natuurlijk sta jij over 2 jaar op de OS in Rio in Brazilie!

Kay

Jan en Silvia Verkuijlen

07-04-2014

Zet 'm op Bram. Je kunt het!

Rutger Peters

31-03-2014

Beste Bram,

Heel veel succes op weg naar Rio! Make it happen, we hebben de tickets al geboekt :-)

Wendy & Rutger Peters
(ouders van Lucas / PSV Minioren zwemmer)

Diana Dekker

19-02-2014

Rio is je streven en ik heb er alle vertrouwen in dat je dit gaat halen. Aan je inzet zal het zeker niet liggen. Heel veel succes op de weg ernaar toe. Groetjes Diana

Geoffrey Timmer

01-02-2014

Iedereen heeft ambities, maar weinig slagen er in om deze ook overtuigend na te jagen, laat staan waar te maken. Bram is iemand die weet wat hij wil bereiken en in zijn hoofd heeft hoe dat gaat lukken. Zien is geloven! Na de eerste wedstrijd, die ik van Bram zag in het zwemstadion in Eindhoven, was ik ervan overtuigd dat deze torenhoge ambities realistisch zijn voor iemand met zijn talent. De unieke kans om deze tocht naar goud te volgen moet je niet aan je voorbij laten gaan. Daarom maak ik graag onderdeel uit van het Team van Bram.

Freek van Kasteren

16-01-2014

De inzet van Bram wordt door van Kasteren ICT enorm gewaardeerd. En daarom leveren we een bijdrage om zijn doel, “Rio”, te halen.
Heel veel succes!

Doret Libert

15-01-2014

Als geen ander ervaar ik hoe het is om het leven als topsporter van dichtbij mee te maken. Trots, maar vooral veel respect! Elke dag een stapje dichterbij dat ene doel, RIO WE WATCH YOU!

“The strong one doesn't win, the one that wins is strong”

Daan Verberne

24-12-2013

Super Bram, veel succes.

B-mind

MTH - Accountants & Adviseurs

M LINE

Sleep well. Move better.

NOC * NSF

KNZB

Buro 3

Webdesign & development

Veldkamp Producties

Film

Pixel

Fotografie

Buro 3